LIVRARE SOLAR24.RO

Produsele sunt livrate prin Dragon Star Curier in termen de 3-5 zile de la inregistrarea si confirmarea comenzii si doar pe teritoriul Romaniei. Timpul de livrare poate varia in functie de volumul de comenzi inregistrate, cu informarea si acordul clientului. Costul transportului difera in functie de volumul produselor comandate. Inainte de finalizarea platii, va rog acordati o atentie deosebita costul transportului.

In cazul in care SOLAR24.RO (GREEN SEIRO MONTAGE S.R.L). primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrarii pana la solutionarea acestora.

POLITICĂ RETUR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Solicitarea returului se poate face la adresa sales@solar24.ro sau prin telefon la numarul 0720 008 003

– Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Pentru intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.