Cum Comand :

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Acum puteti comanda produsele preferate direct prin magazinul nostru online. Vezi aici lista produselor si preturile acestora. După alegerea produsului dorit si adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi, va rugam parcurgeti cu atentie pasii necesari pentru finalizarea comenzii.

  • Introduceti cu exactitate datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Alegerea metodei de plata: In prezent, acceptam atat plata in numerar la livrare, prin rate online sau online cu cardul bancar. Alege metoda de plata si finalizeaza comanda. Noi te vom contacta imediat pentru confirmarea comenzii.

Comanda telefonica

In cazul in care doriti sa transmiteti comanda telefonic, va rugam sunati la +40 (720) 00 80 03. Pentru a usura procesul va rugam sa ramaneti pe pagina produselor pe care doriti sa le comandati.

De asemenea, comanda se poate transmite si pe WhatsApp. Prin butonul din subsolul paginii sau la acelasi numar de telefon.

Comanda prin email


Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@solar24.ro

  • Metoda de livrare 
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.